Izjava o privatnosti

Ova obavijest obvezuje nas na zaštitu privatnosti korisnika i osobnih podataka dostavljenih putem ove web stranice.

Ova obavijest pruža informacije o vrstama podataka koje možemo prikupiti od vas prilikom posjeta ovoj web stranici, objašnjava kako koristimo takve podatke i opisuje korake koje poduzimamo kako bi ih zaštitili. Obavijest također opisuje mogućnosti koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjeta ovoj web stranici.

Forme

Podaci dostavljeni prilikom registracije ili slanja narudžbe bit će pohranjeni u našoj bazi podataka na neodređeno vrijeme za potrebe buduće analize i kontaktiranja. Ako želite da izbrišemo vaše podatke iz naše baze podataka, pošaljite nam email na info@kikolina.hr.

Analitika

Koristimo uslugu Plausible u svrhu prikupljanja i analiziranja posjećenosti web stranice. Plausible je softver za web analitiku otvorenog koda, napravljen u EU, bez kolačića, praćenja i prikupljanja osobnih podataka. Statistika je javno dostupna.

Kolačići

Ova web stranica postavlja kolačić pod nazivom kikolina_session u internetski preglednik korisnika koji je neophodan za pravilan rad ove web stranice. Ovaj kolačić sadrži samo referencu na šifriranu sesiju pohranjenu na web poslužitelju koji se koristi za CSRF zaštitu.

Kontakt

Kristina Štrkalj, Kikolina
Bana Ivana Mažuranića 24a
Šibenik, HR 22000
E: info@kikolina.hr
W: kikolina.hr